Skocz do zawartości

Skarby w Poznaniu przy ul.Polskiej?

fakker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
czy ktoś interesował sie wykopkami w Poznaniu przy ul. Polskiej gdzie trwają roboty budowlane,chodził ktoś z wykrywką,może ktoś coś znalazł fajnego i oczywiście wskazane fotki
pozdrawiam
Napisano
No koledzy bez przesady ,dlaczego zawsze i wszędzie szukacie dziury w całym?Mam na myśli wypowiedz kokesha Nikt z nas tam nie chodził [Panie prokuratorze]."
Zacznijcie jednak traktowac ludzi bardziej poważnie .Niestety nie mam nic wspolnego z tym zawodem o którym szanowny kolega napisał.Ja nie mam nic do ukrycia chyba ,że ty masz.A post był napisany ze wzgledu na ciekawą okolice fortu VII .Ale jezeli zaraz szuka sie dziury w całym trudno...Nareczka
Napisano
Panie fakker - wszystko w okolicy prywatne (domy/firmy), tylko kawalek ugoru przy dabrowskiego - zycze powodzenia w chodzeniu z piszczalka po tym terenie. Zwrocenie na siebie uwagi po czasie t
Napisano
Być może w pobliżu wspomnianej ulicy znajduje się mogiła niemieckich żolnierzy:
http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3170055.html
Pozdrawiam
Napisano
ja też się kiedyś pytałem, raczej teoretycznie, czy jest sens poszukiwać czegoś w takich wykopach w miastach,.
np teraz robiona jest druga jezdnia racławickiej (warszawa), która wypada prawie w fosie fortu.
Napisano
No dobra nie ma o co kruszyć kopii. Pytanie padło i już.Urazy nie czuje :-)
a co do tego pewnego miejsca to wszyscy tam trafimy kiedys heheh pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie