fakker Napisano 13 Marzec 2006 Autor Napisano 13 Marzec 2006 witamczy ktoś interesował sie wykopkami w Poznaniu przy ul. Polskiej gdzie trwają roboty budowlane,chodził ktoś z wykrywką,może ktoś coś znalazł fajnego i oczywiście wskazane fotkipozdrawiam
kokesh Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 Nikt z nas tam nie chodził [Panie prokuratorze].
fakker Napisano 14 Marzec 2006 Autor Napisano 14 Marzec 2006 No koledzy bez przesady ,dlaczego zawsze i wszędzie szukacie dziury w całym?Mam na myśli wypowiedz kokesha Nikt z nas tam nie chodził [Panie prokuratorze]."Zacznijcie jednak traktowac ludzi bardziej poważnie .Niestety nie mam nic wspolnego z tym zawodem o którym szanowny kolega napisał.Ja nie mam nic do ukrycia chyba ,że ty masz.A post był napisany ze wzgledu na ciekawą okolice fortu VII .Ale jezeli zaraz szuka sie dziury w całym trudno...Nareczka
dect Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 Panie fakker - wszystko w okolicy prywatne (domy/firmy), tylko kawalek ugoru przy dabrowskiego - zycze powodzenia w chodzeniu z piszczalka po tym terenie. Zwrocenie na siebie uwagi po czasie t
perro Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 Być może w pobliżu wspomnianej ulicy znajduje się mogiła niemieckich żolnierzy:http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3170055.htmlPozdrawiam
dect Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 zezarlo reszte posta: mniejszym niz 20 minut masz murowane
strazakwaffe Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 panie fakker jeden też brał na powaznie pewne tematy i mieszkał na przeciwko cmętarza a teraz mieszka na przeciwko swojego domu -pozdro
a.korbaczewski Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 ja też się kiedyś pytałem, raczej teoretycznie, czy jest sens poszukiwać czegoś w takich wykopach w miastach,. np teraz robiona jest druga jezdnia racławickiej (warszawa), która wypada prawie w fosie fortu.
dect Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Z robolami albo jeszcze lepiej z kierasem budowy zawsze warto sprobowac pogadac.
fakker Napisano 15 Marzec 2006 Autor Napisano 15 Marzec 2006 No dobra nie ma o co kruszyć kopii. Pytanie padło i już.Urazy nie czuje :-) a co do tego pewnego miejsca to wszyscy tam trafimy kiedys heheh pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.