dol Napisano 13 Marzec 2006 Autor Share Napisano 13 Marzec 2006 Ceśc poszukuje osób z W-wawy i okolic posiadajacych kajak lub chcących kupić do czasu gdy aura zacznie sprzyjać .Ja jestem wtrakcie zakupu (wyżucania pieniędzy)i chetnie poznam osobe(y) która(e) miały by chęć poszukać w ziemi i poruszać się niekonwencjonalnym środkiem transportu. Może ktoś jusz tak się bawił? Ja kłade zdecydowanie większy nacisk na wykrywke ale mysle, ze pływanie i kopanie da się pogodzić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 To szukaj na forum Grzechotnika, on zdaję się rzucił na forum niedawno taki pomysł.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 ja chętnie się przyłącze tylko ze mieszkam troszkę w górę od Wawki-Lublin...ale zapraszam do mnie z kajaczkiem(ja mam 2)...koło Dęblina na brzegach Wisły pewnie sporo by się znalazlo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dol Napisano 14 Marzec 2006 Autor Share Napisano 14 Marzec 2006 Bardzo chętnie jak pogoda będzie do zniesienia napewno dam znać i oczywiście uda mi się kupić kajczek bo są problemy z zakupem. Kajaki kóre mnie interesują są zaklepane do maja. Najwcześniej koniec maja jak zrealizują moje zamówienie chyba , że uda mi się coś używanego znależć .Precz z zima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+10 w nocy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.