Skocz do zawartości

Władysław Podsibirski

jacobs

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
to bylby najwiekszy numer w dziejach 3/4 RP ! Pomimo roznych krazacych opini na temat pana P. zycze mu powodzenia w jego dzialalnosci kretowej. Ale bylo by niektorym glupio...
  • Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam.
I jak wiadomo co się dzieje na działce Pana Władysława? Ma ktoś jakieś aktualne zdjęcia?
I czy mógły ktoś dokładnie wskazać miejsce tej działki?

Pzdr.
  • 2 weeks later...
Napisano
prosze dajcie sobie spokoj pan Waldek szuka sensacji i nic z tego nie wynika bardzo go szanuje ale jako czlowieka a nie poszukiwacza lubi sobie pomarzyc wszyscy szukaja i nikt nie znajduje wielkich skarbowpytanie dlaczego.....
  • 3 weeks later...
Napisano
Nie ma żadnych informacji na temat ewentualnych znalezisk.Obawiam się ,że wiadomości nie będa ujawniane i sprawa poszukiwań zejdzie na plan dalszy.Może o to chodzi ?
Napisano
Najpierw do kolegi Giza.
Nałócz sie pisadż po Polsku tumanie jeden.
A sprawę Sobiesza zamień sobie na braci Grimm.
Bo to twoja poprzeczka.
Napisano
Czas pokaże.
Bundeshwera to nie bajki ,tak samo jak Jagniątków!
Chodziłem po tej przyszywanej nietoperzowni X-lat temu.
A teraz biały beton.
Rozumiem,że mamy potężny problem z latającymi ssakami?!!
Dziwne?
Wczesniej miały gdzie się gnieżdzić,a teraz wybrały sobie SOBIESZ ,jak na zawołanie.
A wczesniej? Gdzie mieszkały? W BOLKOWIE na zamku?
pzdr.
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
Jakiś miesiąc temu byłem tam, i wszystko wyglądało jakby ktoś stamtąd przed chwilą uciekł, pozostawione puste kanistry, przedłużacze itp. droga jest bardzo łatwa, chociaż na początku musiałem przejść całą górę sobiesz!
miejsce robi wrażenie, jeśli ktoś chciałby tam dotrzeć to chętnie pokarzę
Napisano
albo inaczej:
tu jest zdjęcie jak dojść do tego miejsca. Proponuję iść jaskrawo zielonym szlakiem(dodałem go do zdjęcia) jest to najlepsza droga, bo pozostałe dwa prowadzą przez chaszcze:)

[img]http://http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ff71f4b4e0f2acd3.html[/img]
Napisano
Dzięki wielkie za mapke. Mam pytanie czy jest tam jakaś ścieżka czy mam się przedzierać przez krzaki?
Ja wybire tam się za jakieś dwa-trzy tygodnie i jak porobie fotek to wrzuce na forum.

Pzdr.
Napisano
Dorian jak pójdziesz zielonym szlakiem" tzn. naznaczoną przeze mnie trasą będzie ci łatwiej bo idziesz asfaltową drogą skręcasz na polanę i dalej ścieszką do góry jakieś 300m. na linii drzew szukaj charakterystycznych białych taśm którymi jest ogrodzone wykopalisko!
jak pójdziesz tymi drugimi szlakami to jak nie znasz terenu będziesz musiał latać po chaszczach:) ale znowu natrafisz na betonową strażnicę!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie