Skocz do zawartości
  • 0

muszkiet wz 1777

torba5

Pytanie

Napisano
Witam posiadam ten o to muszkiet który wystawiłem na allegro z braku kasy ale nie wiele o nim wiem może koledzy coś pomogą,cene minimalną ustawiłem wysoko z braku wiedzy za ile może zejść proszę o ewentualną pomoc w temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witaj torba 5 !!! nie znam się dobrze na broni, ale zdjęcie 3 ,sugeruje że to kapiszonówka!!! ,więc nieco póżniejsza? jeśli mylę się to proszę o sprostowanie - janushew
Napisano
Witaj pierwotnie skałkowiec,później przerobiony na kapiszonówke na którymś ze zdjęć widać panewke po przeróbce,wiele skałkówek spotkał taki los po prostu były przestarzałe a kapiszon to było coś rewolucyjnego w tej dziedzinie,a przeróbka był stosunkowo prosta i tak to się działo skałki zmieniały się w kapiszony pzdr
Napisano
Witam posiadam ten o to muszkiet który wystawiłem na allegro z braku kasy ale nie wiele o nim wiem może koledzy coś pomogą,cene minimalną ustawiłem wysoko z braku wiedzy za ile może zejść proszę o ewentualną pomoc w temacie
Napisano
Tylko pozazdrościć. Ze względu na uchwycenie detali tej broni zwracam się do Ciebie z prośbą o możliwość wykorzystania tych zdjęć w celach czysto poglądowych. Uszanuje każdą Twą odpowiedź.
Adam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie