torba5 Napisano 12 Marzec 2006 Autor Napisano 12 Marzec 2006 Witam posiadam ten o to muszkiet który wystawiłem na allegro z braku kasy ale nie wiele o nim wiem może koledzy coś pomogą,cene minimalną ustawiłem wysoko z braku wiedzy za ile może zejść proszę o ewentualną pomoc w temacie
janushew Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 Witaj torba 5 !!! nie znam się dobrze na broni, ale zdjęcie 3 ,sugeruje że to kapiszonówka!!! ,więc nieco póżniejsza? jeśli mylę się to proszę o sprostowanie - janushew
torba5 Napisano 13 Marzec 2006 Autor Napisano 13 Marzec 2006 spoko nie ma sprawy pzdr ,a tak z innej beczki może jednak ktoś oświeci mnie w temacie tego muszkietu
torba5 Napisano 14 Marzec 2006 Autor Napisano 14 Marzec 2006 Witaj pierwotnie skałkowiec,później przerobiony na kapiszonówke na którymś ze zdjęć widać panewke po przeróbce,wiele skałkówek spotkał taki los po prostu były przestarzałe a kapiszon to było coś rewolucyjnego w tej dziedzinie,a przeróbka był stosunkowo prosta i tak to się działo skałki zmieniały się w kapiszony pzdr
torba5 Napisano 12 Marzec 2006 Autor Napisano 12 Marzec 2006 Witam posiadam ten o to muszkiet który wystawiłem na allegro z braku kasy ale nie wiele o nim wiem może koledzy coś pomogą,cene minimalną ustawiłem wysoko z braku wiedzy za ile może zejść proszę o ewentualną pomoc w temacie
strazakwaffe Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 a czym kolega go tak wypolerował i po co?
U96 Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 Tylko pozazdrościć. Ze względu na uchwycenie detali tej broni zwracam się do Ciebie z prośbą o możliwość wykorzystania tych zdjęć w celach czysto poglądowych. Uszanuje każdą Twą odpowiedź. Adam
Pytanie
torba5
44 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.