Skocz do zawartości

PROSPECTOR WYKRYWACZ METALI

PUMA1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
WITAM MAM PYTANIE DO POSIADACZY WYKRYWACZA PROSPECTOR WYKRYWACZ METALI FIRMY ARMAND. CZY DOBRZE SIĘ TEN WYKRYWACZ SPRAWUJE CZY NAPRAWDE DZIAŁA DOBRZE DYSKRYMINACJA KTÓRA W SMETKU NP. NIE DZIAŁA JAK SIE SPRAWUJE CZY DIODY NAPRAWDE WSKAZUJĄ METALE KOLOROWE PROSZ O POMOC.
Napisano
na jakiej podstawie sloneczny ? byłeś/jesteś posiadaczem tego i tego ?

prospectora nowego nie widziałem (podobno jest lepiej...) ale bawiłem się ace 150 i jest to kiepska wykrywka i szkoda byłoby mi na nią te kilkaset zł..
Napisano
Nawiasem mówiąc byłem na stronie, gdzie można nabyć ten sprzęt" i jak zobaczyłem cene (myślałem że kosztuje ok500zł) to się przeraźiłem. Za te pieniądze można mieć ULTRE II i sporo zostanie. Jestem pewny że Rutus będzie lepszy. Osobiście bym kupił jeszcze lepszy sprzęt z małym przebiegiem. Ostatnio widziałem na aukcji GARRETTA GOLD STINGERA i poszedł za 770 zł. Nie mam wątpliwości że będzie lepszy.

Pozdrawiam sloneczny
Napisano
Posłuchaj słonecznego ,może z tym ACE 150 to trochę przesadził,ale ACE 250 to już lepszy wybór.Diody czasami sygnalizują kolor ,dyskryminacja działa tak samo jak sygnalizacja diodowa.Ja chodziłem z nim jeden sezon i dam ci dobrą radę -nie kupuj tej wykrywki.
Napisano
Przesadziłem, ponieważ myślałem że Prospector kosztuje koło 500zł, dlatego go porównałem z ACE150. Teraz już wiem ile kosztuje ;)

jacek825 jaki sprzęt wygryzł u Ciebie Prospectora?
Napisano
Minelab Sowereign gt, Prospektor powinien kosztować najwyżej 500 pln, za 900 pln można kupić coś używanego jakiejś renomowanej firmy.
Napisano
No tak ale do 1000 zł co moge kupic moze byc uzywane ale zeby przynajmniej dyskryminacja działała . Mam smętka i w nim nie działa dyskryminacja piszczy na wszystko.
Napisano
Jeśli chcesz szukać militarki to Garrett odpada, za 900 kupisz używanego Solarisa, mój znajomy go ma i jest zadowolony, dodam że szuka także monetek. Wcześniej miał Armanda i cytuje PORAŻKA".
  • 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie