Gutek Napisano 11 Marzec 2006 Autor Share Napisano 11 Marzec 2006 WitamTak jak w temacie proszę o sposób na wyprostowanie aluminiowej menażki która jest zgnieciona na górze, nie chciałbym jej zniszczyc bo jest na niej bardzo ładny rysunek wykonany przez żołnierza, czy może lepiej pozostawic ja w takim staniePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 Spróbuj wykorzystać ostatnie mroźne noce, nalej wody i wystaw na balkon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 11 Marzec 2006 Autor Share Napisano 11 Marzec 2006 Co do tego sposobu to chyba za duże ryzyko żeby jej nie rozdarło. Widziałem kiedys na forum kubeczek od manierki całkowicie splaszczony i po takim zabiegu przywracania do normalnego wyglądu który prezentował bjar moze zdradziłby sposób w jaki sie osiąga takie efektyPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skumin Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 Z tym lodem to prawda na początku ładnie się prostuje (w moim wypadku manierka) ale niestety lód rozpycha równo i z manierki zrobił mi się baniak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.