damianb Napisano 8 Marzec 2006 Autor Napisano 8 Marzec 2006 Witam forumowiczów! Mam pytanie, czy ktoś może mi powiedzieć coś o byłej jednostce wojskowej w Ciasnej ( powiat lubliniecki woj. śląskie)? Z tego co wiem w tym roku ma tam powstać zakład karny. O jednostce słyszałem, że ma kilka stref bezpieczeństwa i ogromne silosy w ziemi ( czyżby po rakietach balistycznych, których rzekomo w Polsce nie było?). Czy ktoś słyszał może coś na ten temat? Pozdrawiam
Darek419 Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 Sama nazwa mówi.Jak była tajna,to chyba niewiele można powiedzieć.pozdro.
strazakwaffe Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 a witam witam a forumowicz to jaki agent jest-bierze w dolarach .rublach,czy koronach ???Panie a u mnie za stodołą jak balistyka leży to chocho i chet chet pod las panie!!!!
damianb Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 Dziękuję w imieniu moim i mojej żony!! To były wyczerpujące odpowiedzi ... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.