Grand Napisano 8 Marzec 2006 Autor Napisano 8 Marzec 2006 WitamChce kupić któryś z tych wykrywaczy na kolor i jestem w kropce...Który lepszy?Dystrybutor tych modeli mówi że QICK ma większy zasięg.Dlatego że posiada ceke 25 cm.NIE WIEM.POMOCY!!
rav79 Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 Sprzęty w osiągach raczej porównywalne i na kolor obydwa niezłe. Wadą BH jest jego prądożerność. Garrett pozatym daje większe możliwośći ustawień dyskryminacji. BH nie ma też chyba pinpointu. QDII może mieć większy zasięg ale na żelastwo a nie na drobny kolor.pozdr
idol Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Witam!Aktualnie z BH to mam SS2,ale jest bardzo podobnie jak wczesniej z QD,tzn na kolorek reaguje fajnie,oczywiscie ignorowac trzeba wskazania wyswietlacza co do rodzaju wykrytego metalu.na akumulatorkach i przy uzyciu sluchawek wytrzymuje spokojnie 15-20godz pracy zaleznie od temp. otoczenia.Lepsze osiagi przy zredukowanej czulosci.idol
Kaba Napisano 16 Marzec 2006 Napisano 16 Marzec 2006 Cena nowego QDII to 949 zł więc domyslam się że 1 tyś możesz wydać. Gdybym był na Twoim miejscu dysponując 1 tyś. zł szukałbym raczej używanego Tesoro.
sloneczny Napisano 16 Marzec 2006 Napisano 16 Marzec 2006 Tez jestem zwolennikiem Tesoro. Nowy Tesoro Silver µMAX kosytuje ponad 1 tys, ale z malym przebiegiem mozna kupic za ok. 800-900 zl.
Mauser Napisano 16 Marzec 2006 Napisano 16 Marzec 2006 BH QDII chodzą na Allegro po 500zł sam miałem okazje nabycia tej piszczałki ale cena jakaś podejrzana ? Zostaje przy moim niezawodnym Cyklopie :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.