Dziki Napisano 3 Lipiec 2003 Autor Napisano 3 Lipiec 2003 To mi karolu wyślij maila z dokladną lokalizacją tego miejsca :) Ja właśnie wróciłem ze swojego pierwszego wyjścia :)
SP17 Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 Koledzy to już chyba wszystko na ten temat. Teraz uzgodnijmy kto chce tam pokopać np. w sobotę i umówmy się. Pozdrawiam i czekam.
Gość Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 I jak efekty??pochwal si ę :)))hehe, lepiej spróbój pod wiczlinem.
Dziki Napisano 3 Lipiec 2003 Autor Napisano 3 Lipiec 2003 karol ---> ja mieszkam na Chwarznie... Kopałem niedaleko domu w transzejach. Zdaje się że były pod sporym ostrzałem bo jest cała masa odłamków i pozostałości po pociskach moździerzowych. Fanty jako takie to pospolite, ale na pierwszy raz cieszą :) Pierwsza z takich rzeczy które można brać była... podkowa. :) Potem lotki od pocisku moździerzowego właśnie, z doskonale zachowaną spłonką (bicia z 44). Potem się trochę wystraszyłem (w końcu pierwszy raz), znalazłem calutki pocisk moździerzowy. Zaraz go zakopałem tam gdzie był. Z fantów jkimi moznaby się chwalić to niestety... Żadnych guzików czy znaczków :( Ale jutro też jest dzień!!!
Gość Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 witaj, kolego popróbuj na przedpiersiach stanowisk i okopów, i na całkiem równym terenie, tam można coś bardziej trafic niż w transzejach, które są przekopywaane chyba przez 20 lat, hehe,a jsak coś trafisz, daj znać, i napisz, na czym chodzisz
Dziki Napisano 3 Lipiec 2003 Autor Napisano 3 Lipiec 2003 Założyłem nowy post bo zamierzam się wybrać do Redłowa i mam parę pytań.Sprzęt z jakim biegam to Rutus First (jedyne na co stać biednego studenta), słyszałem o nim bardzo pochlebne opinie.
Gość Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 powiem tobie, że jestem z bytowa, ale niedaleko właśnie bytowa walczyła ta słynna 227 d.piechoty,hhehea żeby było ciekawiej na Helu trafiłem nieśmiertelnik obcokrajowca, fizyliera z tej dywizji, (pewnie zgubił, lub porzucił jak uciekli na Hel w kwietniu, hehe.) pozdrowionka
Dziki Napisano 3 Lipiec 2003 Autor Napisano 3 Lipiec 2003 Kurde teraz mam problem :( Bo zaraz mam wychodzić, a nie wiem czy można kopać na Kępie Oksywskiej...karol ---> ja dopiero zaczynam, nakręciłem się strasznie. Kiedys znajomy na Helu dał mi wykrywkę na 10 minut to znalazłem pastę do żebów niemiecką z wojny :)Co po moich postach widać cieszę się jak małe dziecko :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.