Andiklu Napisano 2 Marzec 2006 Autor Napisano 2 Marzec 2006 Witam wszystkich! Mam pytanie jak w temacie mianowicie gdzie można wyporzyczyć i czy wogóle można wykrywacz metali na dzień lub dwa (najlepiej woj. małopolskie) i jeśli wiecie jaki byłby koszt ? a może znajdzie sie ktoś z małopolski kto zgodzi sie wyporzyczyć oczywiscie za odpowiednią opłatą z mojej strony (chojnie zapłace) Bardzo proszę o inforamcje i z góry dziekuje.Pozdrawiam wczystkich
Foster73 Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 Wykrywacz z operatorem - 100 pln + napoje chłodzące dla operatora. Oczywiście w razie znalezienia czegoś to ustawowe min. 10%.A poważniej rasowy poszukiwacz samochodu , żony i wykrywacza nie pożycza.
Andiklu Napisano 3 Marzec 2006 Autor Napisano 3 Marzec 2006 a moze jednak znajdzie sie ktos kto jest w stanie wyporzyczyc wykrywacz ? Jestem poważnym czlowiekiem i naprawde hojnie zapłace! lub ewentualnie moze ktoś zna jakąś instytucje lub firme zajmującą sie wyporzyczaniem tego rodzaju sprzetu ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.