Skocz do zawartości

szukam inf. o sondzie R do gti 2500 pytanie do proscana

Tomasz#

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
pytanie do proscana jak działa sonda R i czy naprawde wykrywa puste przestrzenie,jakie są wskazania na wyswietlaczu?jeszcze jedno pytanie czy xlt lub dfx mają w/w opcję? Pytam bo zamieżam kupic jedną z tych wykrywek chyba ze są jeszcze jakies inne wykrywki z tą opcją.
Napisano
Witam,
proponuję, żebyś zarejestrował się na forum Proscana http://www.proscan.gliwice.pl/forum/ i tam spytał się o to, co Cię interesuje - tutaj możesz się nie doczekać na odpowiedź.
Pozdrawiam,
SZZ
Napisano
O XLT znajdziesz niesamowitą ilośc informacji (zasięgi, programy, porady) na forum poświęconym XLT (link powyżej).
Widziałem tam chyba również coś o różnicach pomiędzy XLT o DFX.

Forum jest bardzo przejrzyste i czytelne, dobrze się także wyszukuje tematy.
Pozdrawiam.
Napisano
Witam.
Nie wiem, czy chodzi tu tzw. ramę, ale jeżeli tak to również chciałbym uzyskać jekieś informacje zwłaszcza na temat osiągów. Być może ktoś z forum używa tego sprzęu i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami. Wkrótce wybieram się wypróbować swoją i nie wiem jakie przedmioty sprzęt zasygnalizuje, a jakie może pominąć. Nastawiam się głównie na kolor(klamry, nieśmiertelniki, odznaczenia itp.)
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie