Skocz do zawartości
  • 0

magazyn

ładziak111

Pytanie

Napisano
jak sądzicie czy odkr" w 100% jest kierowany do miłośników historii .ja z uwagą śledzę poszczególne numery i dochodzę do wniosku że cena magazynu rośnie a zawarość tak naprawdę jest LIPNA . te same tematy,jakieś skarby często zwykła fikcja oczywiście reklamy wykrywaczy . materiał który jest zamieszczany w gruncie rzeczy jest bezużyteczny dla przeciętnego zbieracza.ostatnich6 numerów można zmieścić w jednym czyli : nieśmiertelniki , odznaki itp. Proszę o recenzje

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dzięki nie sprawdzałem ale uważam że historia naszego kraju nie opiera się o ostatnie dwie wojny światowe .są jeszcze powstania narodowe , wojna 20 rok , najazdy szwedzkie i wiele innych. a teraz każdy numer to stopień niżej . rzuciłem ten watek chociaż otrzymałem podpowiedz że już podobny temat był poruszany . szczególnie do podania tego wątku przyniły się dwa artykuły ; skarb rydza śmigłego oraz archiwum ak ,które tak naprawdę nie wniosły nic tylko zapełniły kartki czasopisma.podobnie kiedyś redagowano rybunę ludu"
Napisano
a wg mnie to powinno byc wiecej o eksploracji. bo takie art o utraconych skarbach na rzecz szwedow sprzed 350 lat jakos nie podnosza mnie na duchu... co to ma wspolengo z mozliwosciami i zyiem przecitenego poszukiwacza?? przeciez nie ruszsymy masowo na szewdów ;) .... po masze skarby narodowe
Napisano
chodzi o opis pobojowisk miejsca dużych koncentacji, stacjonowania zgadza się wykopki powinny być numer 1 moja propozyzja dla redaktora naczelnego aby usiadł i dokładnie zastanowił się nad dalszą publikacją miesięcznika na takim poziomie .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie