Skocz do zawartości

Rutus Solaris lepszy od GARRETT ACE 250, czy może nie?

sanczoto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
WITAM! PROSZĘ OSOBY KTÓRE MIAŁY KONTAKT Z OBIEMA KONSTUKCJAMI O OPINIE (Wiem, wiem że podobnych tematów było już parę, ale wybaczcie - kolega chce coś kupić) DZIĘKII>>>>>>>>>
Napisano
Jeżeli chodzi o poszukiwanie drobnicy kolorowej to solaris ma większy zasięg za to garret ma większe możliwości jezeli chodzi o zakres ustawień dyskryminacji. Jeżeli chodzi o czułość to z moich obserwacji wynika, że obydwa sprzęty są czułe i potrafią zasygnalizować naprwdę drobne przedmioty. Chodziłem z obydwoma wykrywkami i dla mnie bardziej czytelny w swoich sygnałach jest garrett-łatwiej można się połapać co do nas mówi a to chyba saługa lepszej moim zdaniem identyfikacji tonowej (szczególnie w przypadku dobrych przewodników jak miedź czy grube srebro) sprzęt daje charakterystyczny sygał podobny do gongu". Solaris to jednak sprzęt bardziej uniwersalny-do drobnicy ale kocha też żelastwo i lubi je sygnalizować z lepszym zasięgiem. Wszytsko zależy od tego jakiego wykrywacz potrzebujesz...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie