dect Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 To i ja sie postaram zrehabilitowac: http://www.germanmilitaria.co.uk/index2.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 dect-otworzyłem obejrzałem i dopisałem do ulubione"pozdro - chylę czoła za postawę.Berdan:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$pier$ Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 Jetem nowy na forum,ale widze ze co niektorzy niezrozumieli mojego postu,chodzilo mi o to aby posiadacze skorup w stanie (magazynowanym) pokazywali zdjecia swoich eXponatow.Gdyz w wiekszosci pokazuje sie tzw (Zlom).NP niedawno moj kolega dorwal w Norwegi i zakupil 50 szt niemieckich (jajeczek) w pieknym stanie 30 euro od szt.Mam zdjecia,ale niestety niemoge ich wrzucic.Ciekawi mnie czy wy jako poszukiwacze,kolekcjonerzy,hobbysci posiadacie cos podobnego w swojej kolekcji.(NA MARGINESIE NIE MAM ZAMIARU NIKOGO WYSADZIC ANI ZAMINOWAC SEJMU).dzieki za poparcie niektorych forumowiczow,wiem z doswiadczenia ze jak bym mial kilka cyferek to inaczej byscie podeszli do tego tematu.Mam 17 lat i zbytniej wiedzy i doswiadczenia nieposiadam,ale tacy ludzie jak wy powinni inaczej do tego podchodzic.Gdyz zapewne wiecie ze jak tak dalej bedzie i (dzisiajsza) mlodzierz bedzie robic to co robi to nikt niebedzie sie interesowal kiedys takimi zeczami.Dlatego niemozecie zniechecac nowych forumowiczow takimi postami.SORKA jak kogos urazilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 widzisz niektórzy na tym forum juz tak mają czytałes pewnie mojego poprzedniego posta.. jeśli starsi no wrecz dorośli ludzie będą dalej tak zachęcać nowicjuszy to jak juz pisałem wcześniej młodziesz będzie wolała iść pod sklep na piwo albo okraść kogoś a nie latać po polach z wykrywaczem.. dlatego panowie prosze o rozwagę!! trzeba przyzwoicie traktowac nowych gości.. którzy ostatnio żadko wstpępuą do naszego grona często z powodu takiego powitania.. $pier$ nie martw się nie wszyscy są tacy na tym forum jak myślisz.. nikogo nie uraziłes swoim postem poprostu troche źle sformułowałeś pytanie. o to jest to całe halo!! POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$pier$ Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 thx rozumiem przeslanie,ale jak by sie dalo to wrucmy do tematu.Chociarz widze ze tu niekture teamty przeradzaja sie wlasnie w taka bezsensowna dyskusje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Berdan - polecam sie na przyslosc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 $pier$ coś na poprawe sytuacji zerknij sobie tutaj....http://www.tpfprzemysl.w.kki.pl/twierdzaprzem/granaty/granaty.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.