Skocz do zawartości

GRANACIKI

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam granatową kanapę i granatowy szalik.Czy życzysz sobie opis przedmiotów granatowych.Proponuje abyś zmienił na przedmioty ,które były kiedyś urządzeniem o przeznaczeniu bojowym, a teraz są tylko pustymi skorupami.

Fiodor - jak pewnie zauwazyles pytania tego typu sa tu traktowane z duza doza nieufnosci. Jak pyta ktos z malym dorobkiem - prowokacja", sluzby", z ktorej komendy jestes", jak z troche wiekszym - uprzejme wyjasnienia, ze to sliski temat i nie powinno sie o to pytac, jak z duzym... to nie pytaja wcale wiedzac co i jak.

Pozdrawiam

kolego dect czy Twój wpis nr 1 i 2 to przykład który obserwowałeś na zagranicznych forach internetowych?Zmieniłeś zdanie vs to co pisałes na forum odkrycia" jako odpowiedź dla kol.jabola (9 postów nie na temat???)Zanim zaczniesz innych pouczać zastanów się nad sobą!!!!Co za kosmiczna arogancja.

Kolego co pytałeś o granaty wejdź sobie na stronkę w internecie o granatach (jest taka jak nie znajdziesz to daj znać podrzucę Ci link), bo tu możesz spotkać takich nadętych kolegów co się tak właśnie przejadą.pozdro

Przyznaje, ponioslo mnie, ale tak to bylo sformulowane, ze nie dalem rady...
A to co pisalem nt zagranicznych for tyczylo sie tzw caloksztaltu i ogolnego poziomu dyskusji, a nie takiej zawisci i dowalania sobie nawzajem jak tu czesto ma miejsce.
Za aroganta sie bynajmniej nie uwazam.

Pozdrawiam

Fiodor, na forum jestem juz spokojnie ponad rok (a może ze dwa) i tak mi zależy na cyferkach" ,że mam ich aż" 90. Hmmm... Wskazuje to, że niewątpliwie przejżałeś mnie i zdekonspirowałeś mój niecny plan.
A teraz przeczytaj mój poprzedni post i zastanów sie , co chce przekazać.
Pozdrawiam.

Jeśli ktoś ma ochotę wrzucać fotki broni czy czegoś innego niech wrzuca, jego sprawa, jego odpowiedzialnośc,jego wolność."
I tu się z Tobą nie zgodzę. Odpowiadaja wszyscy, którzy bawią sie w wykopki (terroryści) a także Ci, którzy odwiedzaja dane forum (wspólnicy). Media i społeczeństwo stosuje odpowiedzialność zbiorową. Mało przykładów juz tu było? A poza tym nie uważasz, że lepiej zapobiegać niż leczyć? Takie mamy prawo i trzeba się z tym pogodzić.

Panie Fiodor nikt mi nie będzie wybierał forum na jakim mogę pisać.!! to po pierwsze

2- Na forum filatelistycznym jestem rowiez zarejestrowany
jak i na przynajmnie 5 innych i nie jest to forum dobrego gotowania .

A nalezy sie zastanowic czy cytuje Pana / Panowie to forum zaczyna umierać, coraz więcej rzeczowych osób odsuwa się od niego międzyinnymi przez takie bezsensowne wpisy /, cz te osoby odsuwaja sie przez tego rodzaju wpisy czy moze przez bezsensowne posty nowych forumowiczów nie zawierajace zadnych merytorycznych inf.

Nastepna sprawa napisalem coś takiego //A powaznie to isnieja wyszukiwarki wystarczy wpisać nazwe i znajdzie pan wiele// i zawsze będe pwtarzał wystarczy trochę własnej inwencji.
pozdrawiam jack61

mój boże i znowu kłutnia.. nie wstrzymalibyście się na czas kiedy nie ma bociana? uszanujcie to iz jego żona jest ciężko chora .. moim zdaniem nie powinniś,my robić takiego ,,BIGOSU'' na tym forum. to furum zostalo założone aby informować jaki uczyć tych ktorzy dopiero zaczynają i nie przystoi dorsłym ludziom tak dołowac nowicjuszy juz na starcie.. bo za kilka lat jak tak dalej pójdzie to nik nie będzie chciał nawet słuchać o czymś takim jak wykopy.. panowie nie zniechęcać młodszych..

Dobry wieczor :)
Mowisz masz ,oto fotka sowieckiego trzonka -granat reczny RGD 33 ( Rucznaja granata Diakonowa obrazca 33 ) z nalozona koszulka odłamkowa ! Oraz ładownica na 2 rgd 33 .

Koledzy ! Nie kazdy ieznajomy "to szpicel :)

PS
Ale grzeczny i uprzejmy jestem ;)

Dobranoc heh :)

$pier$ - wiekszośc woli machać jęzorem niż łopatą ale to pewnie już widzisz!
dodaje foto granatków f1
opis znajdziesz wszędzie w necie to nie będe powielał

POZDROWIENA DLA PRAWDZIWYCH POSZUKIWACZY ZARDZEWIAŁYCH KLAMOTÓW

http://www.lexpev.nl/html/grenpages/grenpag58.htm

$pier$ masz niezłą linkę do strony poświęconej granatom.Powinna ci się przydać.Jak będę miał jakąś prośbę do KOLEGÓW to pięć razy pomyślę zanim poproszę na forum.

Oczywiście to co napisałem odnosiło się do tych wszystkich fachowych pouczeń co jak i gdzie powinno się pisać, o co nie powinno się pytać itd.Wasze powyższe posty dowodzą, że naprawdę zostaliśmy jako środowisko zastraszeni..W końcu kolega $pier$ nie poprosił o instruktaż jak zaminować sejm, tylko o zdjęcia skorup...Dodatkowo wyśmiewanie sposobu zadania pytania dowodzi poziomu i bynajmniej nie świadczy o otrzaskaniu" na zachodnich forach dyskusyjnych gdzie ktoś nie posiadający wiedzy, a pytający o radę traktowany jest naprawdę życzliwie, nawet jeśli odpowiadający ma tytuły naukowe...pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie