mietek Napisano 28 Luty 2006 Autor Napisano 28 Luty 2006 Nie wiem co to za bagnet.Choc wydaje mi sie ze NIE jest to:turecki (inny zaczep na pochwie), ani czechoslowacki eksportowy (brak nitow na jelcu).Czyli jaki to moze byc?Czy popularny?Kupiony w UK.
jack61 Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 Mietek niedowiarku wcześniej podalem strone gdzie jest opisany jest ten model mauserka z cala historia sprzedazy do thajów lącznie ze zdj i wytlumaczeniem co te robaki oznaczaja .pzdr Jacek
jack61 Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 Dlatego nigdy nie dawaj 100 % bo jezeli zamiescilem fotke to i tak bylem pewny na 99,99% a nie na 100% he he .pozdrawiam Jacek
mietek Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Napisano 6 Kwiecień 2006 Dziekuje za info o kolach.Bagnet to juz rozgryzlem, choc nadal nie mam pojecia jak trafil do Europy.
Pytanie
mietek
Nie wiem co to za bagnet.
Choc wydaje mi sie ze NIE jest to:
turecki (inny zaczep na pochwie), ani czechoslowacki eksportowy (brak nitow na jelcu).
Czyli jaki to moze byc?
Czy popularny?
Kupiony w UK.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.