omi30 Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2003 ma ktos moze na płycie ten mod ? bo za kazdym razem co sciagne to z błedem i niechce sie otworzyc.Wiec mam goraca prosbe czy mógłby ktos mi go udostepnic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 Posiadam ten MOD. Jeśli masz FTP to podaj adres, zrzucę Ci go. Makugg185078Maku@poszukiwania.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toudy Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Jam mam wersje z przed roku bez mapek wrzesniowych i bez kampani !! Ma ktos moze nowsza wersje ??? albo wie z kad sciagnac ???? pls--pozdrawiam, toudygg1155932 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 8 Listopad 2003 Autor Share Napisano 8 Listopad 2003 proponuje tą stronke ale mam problem zz mapami z wrzesniahttp://www.closecombat.strategie.pl/d_cc3m.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 Witam. Sciagnelem kilka interesujacych mod-ow, ale co dalej? Gdzie mam je rozpakowac, jak uruchomic, potrzeba jakiegos konkretnego programu? Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 6 Styczeń 2004 Share Napisano 6 Styczeń 2004 Co do instalacji modów to polecam zajrzeć na stronę www.closecombat.prv.plTam jest dokładnie i przestępnie opisana instalacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.