mgieta Napisano 27 Luty 2006 Autor Napisano 27 Luty 2006 Witam szanownych pozsukiwaczy. Latam ze swoją wykrywką BH IV od kilku lat i chyba przyszedł czas na rozstanie. Szukam wykrywacza w zakresie 1000-1500 zł . Interesuja mnie militaria. BH IV wg mnie ma trochę za mały zasięg. Proszę Was o podpowiedź. Dzięki
aaaa.gggg Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 Minelab Muskieter(ciężki),a jak chcesz zostać przy BH to Lone Star,Qick II mają większy zasięg od IV.PozdrawiamZwierz
wiciu_r Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 LoneStar na militaria się nie nadaje, wolałbym Solarisa
mgieta Napisano 1 Marzec 2006 Autor Napisano 1 Marzec 2006 Jestem porażony ilością konkretnych i fachowych" informacji a sezon nadchodzi wielkimi krokami!!!!!
wiciu_r Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 Jak na militaria to smętka, świetny sprzęt tylko łapki bolą od kopania dziur, ja BH LoneStara zmieniłem na Fishera ale będzie też za czas jakiś niedługi Solaris...
aaaa.gggg Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 Wiciu!Możesz porównać Lonka do Fischera?Jakie jest Twoje zdanie?PozdrawiamZwierz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.