czarekg1 Napisano 26 Luty 2006 Autor Napisano 26 Luty 2006 Szanowni Koledzy!Gdzie,u diabła,mozna znależć jakieś stronki nt,niemieckiej optyki.A konkretnie dalmierzy artyleryjskich.Przechwyciłem taki,że paluszki lizać,tylko go teraz określić(typ,przeznaczenie itd),w kolorze sand(Afrika)Niestety nie mam cyfrówki.Sorry.
czarekg1 Napisano 26 Luty 2006 Autor Napisano 26 Luty 2006 Szanowni Koledzy!Gdzie,u diabła,mozna znależć jakieś stronki nt,niemieckiej optyki.A konkretnie dalmierzy artyleryjskich.Przechwyciłem taki,że paluszki lizać,tylko go teraz określić(typ,przeznaczenie itd),w kolorze sand(Afrika)Niestety nie mam cyfrówki.Sorry.
janushew Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 W ostatniej książce Pałkiewicza Armata 8.8 cm" jest kilka zdjęć dalmierzy,czy Twój jest w kształcie rury dlugości około 1.30 , średnicy ok.15 cm ,z jednym wizjerem z tyłu oraz dwoma z przodu ( tak może to się nazywa) to dalmierz do flak 20. Może jakis rysunek? pozdr J
Pytanie
czarekg1
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.