vonadamski Napisano 27 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2003 Witam!!!Proponuje rozgrywki w Close Combat III przez siec. Chetni???Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wittman Napisano 27 Czerwiec 2003 Share Napisano 27 Czerwiec 2003 na mnie mozesz liczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipiec 2003 Share Napisano 5 Lipiec 2003 W miarę możliwości - chętnie. Tylko jak?rfx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 26 Sierpień 2003 Share Napisano 26 Sierpień 2003 No to jak? Ja jestem chętny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 28 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2003 Witam!!!Wrocielm z urlopu i mozna sie zastanowic :)Codziennie o godz 15.45 do 17.00 jestem w necie. Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 28 Sierpień 2003 Share Napisano 28 Sierpień 2003 To super tylko jak bo przyznam ze nigdy nie gralem przez kabelek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 wracam do tematu - jest jakaś szansa na tą grę? nigdy tego nie robiłem, proszę o wyjaśnieniem co i jak. Jakie łącze jest potrzebne?rfx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 Trzeba jedynie mieć IP zewnętrzne lub lączyć się przez TP'sa. Wszystkich zainteresowanych gra proszę o kontakt pod numerem GG 185075 aby ustalić czas i warunki gry. Można również puścić mi mail'a na adres maku@poszukiwania.pl. Serdecznie zapraszam do wspólej gry.Maku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.