ODZYSK77 Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 tak....ale mnie tez interesuje rok tego hełmu.pzdr
pik78 Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 fajny ! A ja mysle ,ze sie wkrotce on pojawi na allegro ,a to jest tylko reklamowy post :)Mam rację ,czy nie ?!podobnych watkow na Forum było wiele ,ktore konczyły na allegro...
mietek Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Typowy szwajcarki spadochronowy. Pozna produkcja.Na poczatku brali skorupy od Anglikow. Potem robili swoje, sa to lata bodajze 70-te. Masowo trafily na rynek z 10-12 lat temu,uzywane w czasie wojny w Jugoslawii przez oddzialy Chorwackie, Slowenskie. Podobnie jak mundury armii szwajcarskiej byly w Bosni.Jednak po zdjeciach Bosniakow radosnie potrzasajacych odrabana glowa, a odzianych w mundury szwajcarskie, teraz demobil jest czesto niszczony (pala mundury).
ODZYSK77 Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 pik 78! Czy ty mnie przesladujesz? :-))))nie bedzie na allegro a bynajmniej nie za szybko gdyz naprawde chodzi tylko o identyfikację.Pozdrawiam-Grzes
Pytanie
ODZYSK77
Jak w tytule.Amerykański?????
Pzdr.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.