pancerny Napisano 22 Luty 2006 Autor Napisano 22 Luty 2006 po ostrym zakończeniu tej okrągłej blachy można stwierdzić że słóżyło to do wycinania w czymś kółek średnica tej blachy to 7,2 cm.może ktoś wie co topozdrawiam pancerny
getton Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Moja teoria jest taka:Skoro właściciel przedmiotu, a zarazem założyciel tematu cicho siedzi, to pewnie już wie co to i ma niezły ubaw.Tak czy owak albo już zgadliśmy (wykluczam jednak pierogi i ciastka), albo jesteśmy blisko...Pasują mi też pomiary geologiczne ziemi: biorę próbkę do analizy i stwierdzam: ile pole orne ma wapnia, azotu i takich tam pierdół.Pozdrawiam.
PATRON Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 albo właściciel już narobił pierogów i teraz śpi po zjedzeniu wszystkich .....albo już go temat nie interesuje :-)))))PZDR PATRON
getton Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Oj Panowie...chyba nie to...Przyrząd używano do znaczenia bydła, a w kółku umieszczano dodatkowe cechy właściciela.Pozdrawiam.
pedro Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Juz wiem dlaczego kiedys kupiłem boczek z włosami, ktos rąbnął z rzeżni urzadzenie do skrobania :) pozdro
pancerny Napisano 22 Luty 2006 Autor Napisano 22 Luty 2006 nie ukrywam że miałem podobne podejrzenia,pozdrawiam i dzięki za posty
Pytanie
pancerny
po ostrym zakończeniu tej okrągłej blachy można stwierdzić że słóżyło to do wycinania w czymś kółek średnica tej blachy to 7,2 cm.może ktoś wie co to
pozdrawiam pancerny
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.