Skocz do zawartości

co to za sprzęt i czy warty cwojej ceny

humbler

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ten wykrywacz można nabyć za Oceanem juz za 50$ a więc jakies 150 PLN. Nie spodziewałbym sie po nim rewelacji.
Pozdrawiam L.
Napisano
Sprzęt jest rzeczywiście klasa....Też kiedyś się na to skusiłem...Co prawda wykrył samochód z odległości pól metra, ale poza tym to innych fantów praktycznie nie było...Na 3 wypadzie w teren urwała się rączka, podłokietnik w miejscu przykręcania pękł...Moim zdaniem dobre wyniki z nim można mieć tylko na złomowisku :-)
Dobra rada jest taka, żebys sobie tą okazję" odpuścił.A zresztą wpisz w wyszukiwarkę MD , SX to opinie mówią same za siebie...
Napisano
ale wszytsko to pikus.zobaczcie jaki ma zasieg ten wykrywacz 5 metrow!!!!!,toz to jakis potwor:))i tez seria MD;]

http://www.allegro.pl/item87667747_wykrywacz_metali_md_5008.html
Napisano
Jestem zszokowany...zasięg 5 metrów..., jeszcze trochę i dają gratis chińczyka z saperką do pomocy...Co za sprzęt...to juz prawie jak XLT...
Napisano
chociaż jeżeli parametry są podawane na podstawie pomiarów chińczyków, to może jest tak jak z ciuchami np rozmiary typu XXXXXL ???
  • 2 weeks later...
Napisano
Kolega przyniósł mi do naprawy taki wykrywacz jak z pierwszego linka, jakość wykonania wiadomo - chińszczyzna. Działania niestety nie sprawdziłem ale koleś ma wojskowy wykrywacz wp i twierdzi że jest dużo lepszy od tego md :-)
pozdrawiam
ps fajne określenie cewki - arcze penetracyjne" a nie lepiej kółko na patyku?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie