fakker Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 Mam pytanko do szanownych kolegów . Czy posiadacie namiary do p.Smętkowskiego albo miejsca gdzie można dostac jego wykrywacze.Sam posiadam Lone Stara ale na gwałt" potrzebny jest mi smętek . Z góry dziekuję za jakieś inforamcje.
Barnaba Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 ja przez kilka miesięcy darmo szukałem miejsca gdzie można dostać smętka. w końcu musiałem kupić :) a kupiłem na allegro z gwarancja 2 cewki + gratis słuchawki i koszula bundeswery :) całość ma się dobrze, fanciory wyłażą i tak trzymać. pzdrBar_Naba
fakker Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 Dzięki Barnaba ale jestem zdecydowany na nowy gdzyz mam to byc prezent dla osoby ktora uznaje wyłacznie ten model..'/ why ? I don't know.../
szwed Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 sam mam smętka i jestem zadowolony . musisz cofnąć się do starszych postów hs-3 a znajdziesz namiary . powodzenia.
fakker Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 Dzięki szanownym kolegom za okazana pomoc.Jezeli jeszcze ktos ma jakies namiery dziekuję!!!
XANTOS Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 http://www.poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=439Na dole strony podany jest namiar. Wiem że telefon jest sprawdzony, bo jakiś tydzień temu sam dzwoniłem i zamówiłem ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.