pono0 Napisano 17 Luty 2006 Autor Napisano 17 Luty 2006 witam potrzebuje pomocyczy mógłby mi ktos powiedzieć a najlepiej dostarczyć jakies rysunki , plany,przekroje zamka do mausera mod 71chodzi mi o to jak go rozebrać na części.Prosze ponieważ posiadam takiego mausera i zamek tylko ze zamek nie chce do niego wejsć chodzi o to że przednia cześć zamka do której jest przytwierdzony pazur wyciągu łusek ma za szeroką srednice i nie chce wejśc do komory.Prosze ratujcie co mam z tym zrobic nie mam zielonego pojecia jak sie za to zabrać.
pono0 Napisano 17 Luty 2006 Autor Napisano 17 Luty 2006 nie wiem może przyczyna jes to ze zamek jest najprawdopodobniej w wersji kawaleryjskiej ponieważ ma zgietą raczke a mauser w zwykłej wersi dla piechoty ale moze da sie coś zrobić żeby go dopasować
smochy Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 witam!zapodaj zdjęcia twojego zameczka....coś poradzimybomst@wp.pl
Boruta Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Tak stare grzmiące kije były pasowane indywidualnie.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.