Skocz do zawartości

Nowy Chat Odkrywcy

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym poinformować że mamy już nowy chat Odkrywcy.

Działają na nim te same loginy i hasła co na forum.

Chciałbym aby ten dział pozostał tylko i wyłącznie do umawiania się faktycznie na spotkania, integracje lub wspólne wyjazdy, wypady, imprezy a nie opisami libacji, imprez lub efektów zatrucia alkoholem i wyczynów osób będących w stanie wskazującym :)

Tak więc ciężkie czasy nadchodzą dla lubiących sobie popisać o pupie Maryny :)

Zapraszam na Chat.

Mam propozycje - może zostawmy to forum dla harcerzy i ich drużynowego ??? Niech sobie uchwalają prawa i obowiązki,nakazy i zakazy...Tylko,że dzięki nam z tego forum trupem nie zalatuje...,,O dupie Maryny,,,może i o dupie,może i o wyprawach,spotkaniach,integracjach.Jednak dość licznej grupie to odpowiada-w końcu po to właśnie to forum jest...CZAT - niema takiej możliwości,żeby podyskutować na czcie w jednym czasie - życie na to nie pozwala...I jeśli ktoś wymusi zmiany,nie ma sprawy - zmiana nastąpi i to radykalna pozdrawiam Miro.

miro5671

Akurat posty o pupie Maryny nie tworzą tego forum. Dla mało kogo niewtajemniczonego w takie rozmowy i lokalne klimaty są one mało interesujące.

Więc raczej musisz się dostosować do decyzji bo jak już kiedyś napisałem nie ma w tym kraju powszechnego obowiązku uczestniczeniu w życiu tego forum ani odpowiadania na każdy post.

Jako że ponoć żyjemy w wolnym kraju bardzo proszę załóż własny serwis i forum , następnie dbaj o nie 5 lat i wtedy będziesz mógł ustanawiać własne prawa i obowiązki, a jak na razie korzystasz z kogoś pracy więc to uszanuj i nie machaj szabelką.

Hej chlopy - spokojnie

Bocian - sznujemy TWÓJ WKŁAD PRACY I CZASU. Naprawdę. Sam jestem w trakcie tworzenia www.dawna-suwalszczyzna.com.pl i wiem ile to wymaga pracy.
Ale musisz spojrzeć na pewne sprawy obiektywnie. Spotkania i integracje - tak brzmi tytuł subforum. A nie Ogłoszenia o grzecznych imprezach typu mowił - taki pan mądry mowił o czymś tam" Oni się integrują - dzięki temu forum poznałem mira i kudłatego - ciesze sie z tego bardzo. Goście kopią ostro - pokazują fanty - a nie je kiszą w szufladach, biorą udział w życiu forum. Jeżeli chcesz drętwych postów o wymienionej już dupie Maryni" - napisz w tytule subforum Forum Dla Integrujących Się 90-cio latków. Lekarstwa i geriacja. Chyba nie o to tu chodzi. Nie ma mozliwosci stworzenia forum ogolnopolskiego. Nie każdy ma możliwosc i czas, by dojechać gdzieś na drugi koniec kraju. Dlatego powstają grupy, np.: Brzeg, Wrocław, Gdańsk. To chyba logiczne. Nie sądzę, by kilka mega więcej na serwerze Cię zbawiło, a tak jest co poczytać. Dosyć mam czytania setny raz watkow typu jak wydostac czołg z bagna mego dziadka. Z całym szacunkiem dla dziadka i jego bagna, no i rzecz jasna czołgu. Brzeska grupa nadaje koloryt temu subforum. Żle, że piją? Niech piją. Nie nasze wątroby. Faceci mają jaja i to pokazują.

Wiem, że nie ma obowiązku uczestniczenia w życiu forum... Tu akurat przesadziłeś. Ja to odebrałem w ten sposób: ja tu rządzę, to moje grabki i piaskownica. I szabelka.

Bocian - wyluzuj odrobinę. Zrób sondę na najpopularniejszy dział tej www. Forum - mogę się założyć. Ono ożywia tę stronę - a pijusy z Brzegu nadają jej ton. Zauważ, że nie tylko piją - dzielą się swoją wiedzą i pomagają w różnych tematach na forum. A to akurat plus. Pozdrawiam pijusów, geriatycznych misiów i ogolnie wszystkich kopaczy. Darz dooł w 2006 roku.

P.S. Dałeś broń - umiejętnie ją poprowadz - powiedział dawno temu Pan Napoleon. Bocian - dałeś forum - nie zabieraj, umiejętnie gospodaruj. Dotychczas było ok. Oby tak dalej.

Pozdro dla Brzegersów.

simonez

miro5671

Nie masz monopolu na twarde teksty więc nie oczekuj że będę grzeczny, obrażasz innych trochę tymi tekstami o harcerstwie.
Podnosisz larum nawet nie wiedząc tak naprawdę do końca o co chodzi.

Różni ludzie czytają to forum i chciałbym aby to forum i ten dział służył do tego do czego miał w założeniu służyć.
Forum zyskało popularność dzięki prostej formie i właśnie braku kółek, dlatego można tu spotkać ludzi z doświadczeniem i w różnym wieku których nie bawi grypsera i pogaduchy jak na onecie.
Zawsze było tępione np. słownictwo po to żeby inni ludzie wchodząc tutaj mieli o nas normalne zdanie. Tak samo można pogadać o imprezie na czacie a nie uzewnętrzniać publicznie szczegóły.

Szczerze mówiąc nikogo to poza paroma zainteresowanymi nie obchodzi. Czyli paruset userów nie chce czytać o pupie maryni a parę osób tak. Więc nie będziemy tu pisać o takich rzeczach.
Chcecie podać sposób na alkohol lub opisać jak ktoś się skuł proszę bardzo piszcie na czacie. Chcecie się umówić na wypad, kopanie, spotkanie, na zlot, rekonstrukcję proszę bardzo od tego jest ten dział. Proste jasne czyste.

simon07 - pracuje nad tym serwisem i forum od 5 lat i czasami trzeba sprawy postawić stanowczo. W tym przypadku byłoby normalnie ale to nie ja zacząłem w tym tonie.

na dzień dobry przeczytałem:

Mam propozycje - może zostawmy to forum dla harcerzy i ich drużynowego ??? Niech sobie uchwalają prawa i obowiązki,nakazy i zakazy..."

I jeśli ktoś wymusi zmiany,nie ma sprawy - zmiana nastąpi i to radykalna "

nie kojarzy mi się to jakoś z gołąbkiem pokoju ani z normalną dyskusją, jak miałem to zrozumieć?

Więcej dyskusji w tym temacie nie będzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie