Skocz do zawartości

Irańczycy będą współpracować z neonazistami

Foster73

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No no , jeszcze nam nową historię napiszą.

Irańczycy będą współpracować z neonazistami

Rzeczpospolita": Neonaziści z Europy i islamscy radykałowie będą debatować w Teheranie na temat zagłady Żydów. Dla jednych i dla drugich Holokaust jest mitem.
Zorganizowana przez irańskie władze konferencja odbędzie się wiosną. Jej zadaniem będzie wyjaśnienie jaka naprawdę była skala Holokaustu". Wcześniej specjalna ekipa irańskich ekspertów ma przyjechać do naszego kraju. Będą ustalać liczbę ofiar Holokaustu.

Szlak przetarł były ambasador Iranu w Warszawie Mohammed TaheriOdwiedziłem Auschwitz i poczyniłem własne obliczenia. Aby spalić sześć milionów ludzi, potrzeba byłoby co najmniej piętnastu lat" - powiedział.

Teheran zapewnia, że eksperci, których przyśle do Europy, aby zbadali miejsca, gdzie znajdowały się obozy koncentracyjne, będą iezależni".

Będą to ludzie, którzy nie sympatyzują ani ze sprawcami zbrodni, ani z reżimem Izraela" - oświadczył irański minister spraw zagranicznych Manuszehr Mottaki. Kryteria te doskonale spełniają islamscy radykałowie.

Nawet jeśli Irańczycy mieliby dobre intencje, trudno się spodziewać, aby odkryli coś, czego przez 50 lat nie ustalili europejscy historycy.

Nie sądzę, żeby istniał irański ekspert, który znałby się na badaniu pojemności komór gazowych czy w ogóle na problematyce Holokaustu. Irańczycy nie mają na ten temat zielonego pojęcia" - powiedział Rz" prof. Włodzimierz Borodziej, historyk z Uniwersytetu Warszawskiego.

http://wiadomosci.onet.pl/1262897,11,item.html
Napisano
A swoją drogą to USA i jego sojusznicy za bardzo się patyczkują z tzw.islamskimi radykałami"
Moim zdaniem są oni największym zagrożeniem pokoju na świecie jakie można sobie wyobrazić.Ich trzeba trzymać krótko za ryj.Nie daj Boże aby w ich ręce dostała się broń atomowa.Aż strach pomyśleć!
Pozdrawiam
Napisano
żydzi to semici, arabowie to semici a niemcowie to nie wiem. ale chyba mozna być neonaziolem i nawet naziolem bedac izraelczykiem i moim boju" zmienić słowo międzynarodowy żyd" na międzynarodowy arab albo palestyńczyk".

a sa miejsca na ziemi gdzie nikt nie ma takich problemi i gdzie chodzenie w koszulce ze swastyka (hitlerowska a ni ebuddyjska) jest tak normalne jak chodzenie w koszulce z napisem cocacola.

a tak poza tym, irańczycy to persowie.
Napisano
A słyszałem że Żwirek kręci z Muchomorkiem" (cytat ze shreka)
jestem też ciekaw kto będzie reprezentował nazistów eurorejskich jak pisze rzeczpospolita.
Zgadzam się po części z a.korbaczewski przecież arabowie to też ludy SEMICKIE a naziści to anty semici Wię nie rozumiem na jakim gruncie to spotkanie.
Piszą tak bo antysemityzm podobnie jak i holokaust to pojęcia które żydzi przyszywają tylko do nazwy swego narodu a to przecież nie dotyczy tylko ich. Niestety te pojęcia (jak wiele innych) są wypaczane.
Napisano
Ciekawe jakby sie czuli jakby stworzono w europie komisje do spraw badania ofiar wojny iracko-iranskiej i stwierdzono z bruskeli ze w tej wojne zgineło 100 osób (zgineło ponad milion) i formułowano twierdzenia, że ta ten konfliktu wogóle nie było a w komisji badawczej było by usa i izreal
Napisano
Wygląda na to , że będzie to współpraca na zasadzie : wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Bywało już tak w historii.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie