tomekk Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 witam!Mam taki problem iż posiadam skany mapy i chciałbym ją wydrukować. Czy nie ma jakiegos miejsca w okolicach Warszawy gdzie można by je było dać na płytce do wydrukowania?Prosiłbym o jakieś informacjepozdr tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrmateuss Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Falenica przy ronzie druk plakatowy 23zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr k Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 u nas na prowincji za 23 zł wydrukują 8 map w formacie a0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted February 14, 2006 Author Share Posted February 14, 2006 Prosiłbym o jakies dokładniejsze namiary jeśli można.I czy te 23 zł to w końcu za jedną A0 czy za osiem?( bo już nie bardzo rozumiem)tomekk Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr k Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 za osiem oczywiście, black&white Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr k Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 ale dodam od razu, że mapy najlepiej ze skanów wychodzą w formacie A2, płachta nie zaduża a wszystko widać Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 A jeszcze pytanie gdyz ja posiadam 6 kawałków tej mapki w rozdzielczości 2390*2043 każdy , skala tej mapy to 1:100000.to jeśli dam te kawałki do wydruku każdy odzielnie na A2 to czy coś ja z niej odczytam?(a chodzi mi o domki , wiatraki itp.) Czy nie lepiej na A0 czy A1. Czy w ogóle jest możliwe wydrukowanie takich kawałków o tej rozdzielczości aby była ona użyteczna i czytelna , jeśli tak to w jakim formacie drukować jeśli każdy z nich ma taką rozdzielczość 2390*2043.Proszę odpowiedzcie jak wy byście to zrobili, a jeśli już to gdzie dokładnie można by to wydrukować gdyz ja mieszkam pod Warszawą.(Co do Falenicy to gdzie to dokładniej jest?)BARDZO proszę o pomoctomekkpozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 nikt nie pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr k Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 pójdź do dobrego ksero" i zapytaj, tam ci pomogą na 102, ONI wiedzą najlepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 dobra tak zrobie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.