general1006 Napisano 13 Luty 2006 Autor Napisano 13 Luty 2006 W zeszłym roku udało mi się wyrwać z ziemi taką oto butelkę. Pojemność 0,33l na butelce ładnie wytłoczony napis JOHN & BROTHER MALTA i ręka, która coś ściska. Mam pytanie, po jakim trunku może być w/w butelczyna?
general1006 Napisano 14 Luty 2006 Autor Napisano 14 Luty 2006 w białych butelkach była również Coca Cola i Fanta.Ręka na butelce może trzymać np. pomarańcze lub cytryne.Ja osobiście myślę, że był to trunek podobny do Fanty.
zaku Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 w białych najczęściej była woda...trudno cokolwiek więcej powiedzieć.pozdro!!!
Hary DZ Napisano 14 Luty 2006 Napisano 14 Luty 2006 Widzę Generał, że zbierasz butelki. Mam kilka po Bolsie i po takich tam. Gdybyś chciał to Ci oddam:-))). P.S. Klucze od Wigry już mam, hehehe. Pozdrawiam.
Pytanie
general1006
W zeszłym roku udało mi się wyrwać z ziemi taką oto butelkę. Pojemność 0,33l na butelce ładnie wytłoczony napis JOHN & BROTHER MALTA i ręka, która coś ściska.
Mam pytanie, po jakim trunku może być w/w butelczyna?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.