mm7600 Napisano 21 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2003 Wpadły mi w ręce szelki prawdopodobnie niemieckie w stanie bdb. Poza biciem z nazwą producenta i rozmiarem nie wiem o nich nic. Sygnatura wytwórni HUEWA. Proszę o dodatkowe informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwiec 2003 Share Napisano 22 Czerwiec 2003 osobiście spotkałem sie z podobną sygnaturą(pięć dużych liter-JOBRA)na ładownicach wygladajacych jak niemieckie wz.11, tyle ze brazowe, i nitowane i żadnych waffenamtów.jak byś cos wiedział na ten temat daj znac na maila.ja przypuszczam ze śa to fanty z portugalii lub hiszpanii ale to tylko przypuszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwiec 2003 Share Napisano 22 Czerwiec 2003 ps. mój maile: tg13@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 22 Czerwiec 2003 Share Napisano 22 Czerwiec 2003 mam szelki niemieckie, ale nie maja zadnych bic, w ktorym miejscu sa te bicia dokladnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
mm7600
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.