gemini Posted February 11, 2006 Author Share Posted February 11, 2006 Fort Nyski Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemini Posted February 11, 2006 Author Share Posted February 11, 2006 nadaję ten temat ponieważ Nysa to fajny temat do poszukiwań Gdy służyłem tam w armii PRL 83-85 miałem okazję wglądać do różnych bajzli może ktoś wejdzie na forum Nie chcę żeby p.Bocian znowu mnie objechał on jest Faktycznie gościu wporzo. aha mistrze korzystam z Lapa także w każdej chwili odpowiastka. gemini Link to comment Share on other sites More sharing options...
KudłatyHD Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 NAdawaj jakieś tematy konkretne a nie tysiąc pod nazwą poszukiwania!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wons Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Gemini -> wpisuj temat postu, nie rób kilku takich samych postów poszukiwania", bo nie wiadomo o co chodzi. Pozdro. G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.