Gość Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 mam zamiar kupic wykrywacz do 1000 zl. Czy wymienione wykrywacze sa godne tej kasy a moze cos innego np garrett. Mam zamiar pochodzic po pla|y ale i w teren na militaria takze. Moze ktos mi doradzi.Dzieki
kiers Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 Pewnie znów zostanę posądzony o reklamę MetaMaxa, ale napiszę chociaż od producenta nie dostałem żadnego rabatu i kosztował mnie 1500 PLN. Sprzęt jest naprawdę dobry szczególnie na monety, na militaria pewnie też chociaż trudniej jest wyczuć wielkość przedmiotu. Zasięg na drobiazgi jest rewelacyjny a dyskryminacja niezła. Widziałem różne wykrywacze i gdyby wszystkie polskie porównać ten samym wyglądem i jakością wykonania bije wszystkie na głowę. Nie ma żadnych problemów z rozstrajaniem , niestabilnością itp. Po prostu włączasz go (po przeczytaniu instrukcji) i kopiesz. Używają go moje dzieciaki bo ja najczęściej chodzę z Whitesem XL PRO więc mogłem porównać osiągi. Tak naprawdę o przydatności sprzętu na militaria nie mogę wiele powiedzieć bo nie używaliśmy go jeszcze do tego. Za to mój najmłodszy syn po wejściu na pole w pół godziny znalazł trzy monetki a był to jego pierwszy raz i zaczęło mu się to podobać. Oczywiście ustawiłem mu sprzęt i instruktaż też był długi.Pozdrawiam,Kiers
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.