dea Napisano 8 Luty 2006 Autor Napisano 8 Luty 2006 Witam serdecznie.Przedmiot używany był z całą pewnością przez carskich wojaków - wykonany z mosiądzu. Znalazlem tego czegoś kilka sztuk i nie mam pomysłu do czego mógł tan fant służyć?Pozdrawiam i proszę o pomoc.
dea Napisano 8 Luty 2006 Autor Napisano 8 Luty 2006 Witam serdecznie.Przedmiot używany był z całą pewnością przez carskich wojaków - wykonany z mosiądzu. Znalazlem tego czegoś kilka sztuk i nie mam pomysłu do czego mógł tan fant służyć?Pozdrawiam i proszę o pomoc.
razdwatrzy5 Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 a gdzie to znalazłeś, ja swoje znalazłem na polu, myślałem że to od jakiejś maszyny rolniczej.pozdr.
dea Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 Witam filipe wiesz, że możesz mieć rację. ustaliłeś coś z ME?Dzięki za pomoc, wersja z zapięciem od skrzyni jest chyba najbardziej prawdopodobna.Ten dziwny fant trafiłem na carskich koszarach.Pzdr.
Pytanie
dea
Witam serdecznie.
Przedmiot używany był z całą pewnością przez carskich wojaków - wykonany z mosiądzu. Znalazlem tego czegoś kilka sztuk i nie mam pomysłu do czego mógł tan fant służyć?
Pozdrawiam i proszę o pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.