edwardM Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 Kto szukał w okolicy okopów szwedzkich w Oleśnie.Pzd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paput Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Witam,okopy tzw. szwedzkie są polskie, jeżeli to chodzi o te w Breniu. Niestety miejscowi wypełniają fosę śmieciami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edwardM Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 Tak to te kilka lat temu był teks w temi a raczej wywiad z jenym co szukał na polu centralnym Dawno tam nie bylemczytałem ostatnio że to mogą być pozostałości po XIII wiecznym zamku /strony www Olesno/ a w fosie dzwony tylkonie pamiętam z kąt. Może z Tobą byl ten wywiad.Skąt jesteś ja dość blisko z 10km od okopu. Odezwij się do może coś namierzymy.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paput Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Witam edwardM, możesz napisać do mnie na wysm1a1@poczta.fm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leserek Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 hej, chetnie sie przylacze, jesli oczywiscie mozna...tom( kluczbork) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.