edwardM Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 Kto szukał w okolicy okopów szwedzkich w Oleśnie.Pzd.
paput Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Witam,okopy tzw. szwedzkie są polskie, jeżeli to chodzi o te w Breniu. Niestety miejscowi wypełniają fosę śmieciami.
edwardM Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 Tak to te kilka lat temu był teks w temi a raczej wywiad z jenym co szukał na polu centralnym Dawno tam nie bylemczytałem ostatnio że to mogą być pozostałości po XIII wiecznym zamku /strony www Olesno/ a w fosie dzwony tylkonie pamiętam z kąt. Może z Tobą byl ten wywiad.Skąt jesteś ja dość blisko z 10km od okopu. Odezwij się do może coś namierzymy.Pozdrawiam.
paput Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 Witam edwardM, możesz napisać do mnie na wysm1a1@poczta.fm.
leserek Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 hej, chetnie sie przylacze, jesli oczywiscie mozna...tom( kluczbork)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.