edwardM Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 Kto szukał w okolicy okopów szwedzkich w Oleśnie.Pzd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paput Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Witam,okopy tzw. szwedzkie są polskie, jeżeli to chodzi o te w Breniu. Niestety miejscowi wypełniają fosę śmieciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edwardM Napisano 9 Luty 2006 Autor Share Napisano 9 Luty 2006 Tak to te kilka lat temu był teks w temi a raczej wywiad z jenym co szukał na polu centralnym Dawno tam nie bylemczytałem ostatnio że to mogą być pozostałości po XIII wiecznym zamku /strony www Olesno/ a w fosie dzwony tylkonie pamiętam z kąt. Może z Tobą byl ten wywiad.Skąt jesteś ja dość blisko z 10km od okopu. Odezwij się do może coś namierzymy.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paput Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Witam edwardM, możesz napisać do mnie na wysm1a1@poczta.fm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 hej, chetnie sie przylacze, jesli oczywiscie mozna...tom( kluczbork) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.