Skocz do zawartości

Co z tym zrobić ?

Podziemny_Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanko dotyczące uzbrojonych panzerfaustów
Jeśli wykopię np. pocisk artyleryjski to wiadomo,zakopuje albo wogole nie tykam ale co zrobić w razie znalezienia panzerfaustu z pełną gruchą ?
załużmy że rura jest w niezłym stanie i warta zabrania no ale ta grucha :/
Może ktoś z forumowiczów miał (nie)przyjemność wykopać coś takiego ?
Napisano
Zostaw, bo na tamtym świecie nie masz gwarancji, że będziesz mógł kontynuować swoje hobby , jedynie co to spotkasz napewno jakieś ciekawe postaci historyczne...
Skumin
Napisano
mimo iz panuja inne zasady na tym forum napisze co ja zrobilem kilka razy przy ladnej rurze....
zaparlem sie i wyciagalem.po czym grucha zostala wytopiona.i rownie zabrana.
jednakze nikomu nie polecam robienia tego samego.
pozdro
Napisano
Hmmm... nie mam zwyczaju obrażać nikogo na forum... Ba - nie mam nawet zwyczaju brać udziału w licznych tutaj kłótniach, ale....

Czy przypadkiem wraz z tą gruchą... nie wytopił ci się mózg?

z wyrazami,
Michał
Napisano
najwyrazniej nie...skoro pisze.
swoja droga powoli zaczyna mnie smieszyc co tu sie wypisuje.jezeli ktos znajdzie panzerfausta a zaloze sie ze jest wielu takich na tym forum to pisza ze od razu zakopuja wrzucaja do wody czy Diabeł wie co jeszcze.a prawda jest zupelnie inna.owszem mr2z moze jestem domoroslym saperem i moze mi tylko cudem raczek i glowki nie upie...o ale nie mysl sobie ze po za PF rozbieram cos wiecej.swoja droga gdy wyjdzie mi kolejny w ladnym stanie to nie zawacham sie go wziasc takze.
a moj post odbierajcie sobie jak chcecie.
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie