SirPolo Posted February 5, 2006 Author Share Posted February 5, 2006 Witam:)mieszkam w okolicach Serocka (Marynino:P)i mam 14 lat:/ poszukuję osób i informacji (historycznych) dotyczących IIWŚ. Dzielcie się swoimi doświadczewniami nabytymi w tym terenie, a może kiedyś uda nam się spotkać i wspólnie przeczesać pobliskie okopy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebulaa Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Oj ciasno sie robi pod Serockiem. eee tu nic nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek419 Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Kto szuka ten znajdzie wiele zależy od szczęścia.W lato pod Legionowem znalazłem na przekopanej wydawałoby się polance piękną ruską odznakę otlicznyj artilerist.pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirPolo Posted February 6, 2006 Author Share Posted February 6, 2006 ja mam dużo szczęścia, jeśli chodzi o znajdowanie niewypałów... tutaj jest dużo okopów itp, ale wszystko jest dość niebezbieczne. za to mam działkę nad Bugiem (Popowo) i tam jest całkiem ciekawie, ale do tej pory wyciągnąłem tylko kilkadziesiąt łusek:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirPolo Posted February 6, 2006 Author Share Posted February 6, 2006 no i czemu obi się ciasno"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebulaa Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 ano dla tego cisno , bo przyjedzie taki Kocur z Nowego Dworu , Hubert z Pułtuska , teren zryja fanty zabiorą . ps pozdrowienia chłopaki moze ten śnieg juz wkoncu sie roztopi , byle do wiosny Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirPolo Posted February 6, 2006 Author Share Posted February 6, 2006 p. Rogalski (z innego forum) zapraszał mnie na poszukiwania w moich okolicach, jak tylko śnieg zejdzie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirPolo Posted February 11, 2006 Author Share Posted February 11, 2006 taka pustka:/ nikt tu już nie szuka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.