bolas Napisano 3 Luty 2006 Autor Share Napisano 3 Luty 2006 ostatnio odnalzałem PG i sobie zainstalowałem - mam w sumie archainczą maszyne - 1,2 GHz, GForce 2 i 256 ramu - to na dzisjaj smiesznie male wymagania, ale przy gierce jak panzer general to demon szybkości ... jest tak piekielnie szybki ze nie daje mapy w spokoju przezscrollowac bo sie od razu po minmalnym ruchu mysze znajduje na drugim jej koncu skrajnym ... czy ktos ma jakies pomysly jak zwolnic tego PG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 jest taki programik do spowalniania pracy komputera, nazywa sie molso. jak go ine znajdziesz to ci podesle. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laidback Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 u mnie na a2500 chdzi ladnie :)ale mam z kolei problem z kursorem.przesunieciena drugi brzeg ekranu to jakies 2.5 metra ruchu mysza :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yautay Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Czesc!Polecam program dosbox" mozna sobie go zassac za free z neta, Jest to chyba najlepszy emulator DOS'a ( mozna regolowac liczbe cykli w trakcie gry, wiec nie trzeba co chwyle z niej wychodzic)Ale jak mi ktos powie jak odpalic Fall Weiss 1939 na XP tak aby bylo to grywalne to bedzie dla mnie guru....Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.