Saper.17 Napisano 2 Luty 2006 Autor Napisano 2 Luty 2006 WitamZnowu mam odznake do identyfikacji zostało ono kupione na giełdzie, ale sprzedawca nie potrafił powiedziec jakie to jest odznaczenie. Więc prosze o pomoc w idebtyfikacji jakie to odznaczenie i czy napewno jest orginalne.PozdrawiamAdam
Łukasz Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 Witam!Czyżby kolejna radosna twórczość domorosłego projektanta odznaczeń III Rzeszy w XXI wieku? :-)Pozdrawiam, Łukasz
Saper.17 Napisano 2 Luty 2006 Autor Napisano 2 Luty 2006 Hehe całkiem mozliwe ale myslalem ze czasem moze byc to orginał bo kolo który to miał nie wyglądał na bystrzaka:) ale wiesz jak to jest wsumie dużo nie dałem:]PozdrawiamAdam
Pytanie
Saper.17
Witam
Znowu mam odznake do identyfikacji zostało ono kupione na giełdzie, ale sprzedawca nie potrafił powiedziec jakie to jest odznaczenie. Więc prosze o pomoc w idebtyfikacji jakie to odznaczenie i czy napewno jest orginalne.
Pozdrawiam
Adam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.