hawk21 Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2003 Być może ktos ma katalog odznaczeń III Rzeszy. Moze ktos podpowie co to dokladnie jest. Wydaje mi sie ze nie jest to pospolite odzaczenie. Jest w pieknym stanie. Znalezione w poblizu okopow z wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk21 Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2003 I odwrotna strona ta z zapięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szlachta Napisano 13 Czerwiec 2003 Share Napisano 13 Czerwiec 2003 Jest to odznaka dla zalog bombowcow nurkujacych. Bodajze byly trzy rodzaje tych odznaczen, w sumie rzeczy wydaje mi sie ze jest to rzadko spotykana zapinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szlachta Napisano 13 Czerwiec 2003 Share Napisano 13 Czerwiec 2003 a tu zalaczam dokument nadania zlotej odznaki.Pozdrawiam Piotrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk21 Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2003 Dziekuje za post. Oczywiscie dalsze opinie mile widziane. Pozdrawiam. Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
hawk21
Być może ktos ma katalog odznaczeń III Rzeszy. Moze ktos podpowie co to dokladnie jest. Wydaje mi sie ze nie jest to pospolite odzaczenie. Jest w pieknym stanie. Znalezione w poblizu okopow z wojny
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.