Skocz do zawartości

Zbiory moje i taty:)

kubas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja kolekcja nie jest wielka a ja jestem nowy na forum odkrywcy.Napewno wielu z was ma zbiory wieksze i ładniejsze ale mimo wszystko zamieszczam ty część mojej kolekcji:)

Napisano
OnyX sorry przyjzalem sie dokladniej fotka i masz racje...
a ta amunicja to chociaz dekowana?bo cos mi sie wydaje ze splonki sa nie pozbijane....
Napisano
radze uwazac... sam miałem problemy a raczej tylko odwiedziny prze pokazywanie tego co nie trzeba na tym forum .... Oni Patrzą....
Napisano
kubas napisal W tych pociskach to nigdy niczego nie było bo one są odlewane i są całe z metalu"
a ty z czego chcial bys aby one byly ??z plastiku:D jakos mi to na cwiczebne ppance nie wyglada szczegolnie ten wiekszy...co wyglada mi na 100mm:)no i jeszcze te piekne pierscienie prowadzace;)
zobacz ze na dole maja otwory na zapalniki:)
pozdro
Napisano
aha jeszcze takie pytanko:D powiuedz mi czym przewierciles ten naboj do kbks-u:> hyhy.
pozdro
ps.nie nabijamy sie z ciebie bo fajna kolekcja kazdy zaczynal podobnie ale uwazaj co pokazujesz na forum.
Napisano
bo przyjdą...w drzwi załomocą...i nastraszą Ciebie i rodzinkę-a jeszcze możesz stracić kilka rzeczy...kto to przeżył to wie...bardzo fajne fanty-długo już zbierasz?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie