kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Moja kolekcja nie jest wielka a ja jestem nowy na forum odkrywcy.Napewno wielu z was ma zbiory wieksze i ładniejsze ale mimo wszystko zamieszczam ty część mojej kolekcji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Na poprzednim zdjęciu znaleziska wykopane na terenie byłego obozu szkoleniowego ostlegionów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Tutaj tabliczki z okolic Zielonej Góry i gwiazda może żydowska??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Zbiór amunicji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Odznaczenia polskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Chełm policyjny zanim do nas trafił ktoś pomalował na afrika korps:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 no i dalsza część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 I ostatnia część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Lane żelazne pociski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 I tego samego typu pocisk troche wiekszego kalibru mam takich jeszcze kilka róznego kalibru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Półmisek z 65 pułku piechoty z Grudziądza mam jeszcze kilka talerzyków z tej zastawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Póżniej zamieszcze jeszcze kilka zdjeć reszty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Kubas jestes z zielonej gory??jak by co odezwij sie stedke@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 ładna kolekcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 tak tak pokazuj broń dalej ,,,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 a gdzie on pokazal broń??:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 swoja droga te ppance...wygladaja jak by byly wytapiane w ognisku....jezeli to robisz to rzycze wiecej rozsadku.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 OnyX sorry przyjzalem sie dokladniej fotka i masz racje...a ta amunicja to chociaz dekowana?bo cos mi sie wydaje ze splonki sa nie pozbijane.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 W tych pociskach to nigdy niczego nie było bo one są odlewane i są całe z metalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 W amunicji są wywiercone dziury tylko z drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 radze uwazac... sam miałem problemy a raczej tylko odwiedziny prze pokazywanie tego co nie trzeba na tym forum .... Oni Patrzą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Lufy nie maja zamków i mają ponacinane komory:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 kubas napisal W tych pociskach to nigdy niczego nie było bo one są odlewane i są całe z metalu"a ty z czego chcial bys aby one byly ??z plastiku:D jakos mi to na cwiczebne ppance nie wyglada szczegolnie ten wiekszy...co wyglada mi na 100mm:)no i jeszcze te piekne pierscienie prowadzace;)zobacz ze na dole maja otwory na zapalniki:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 aha jeszcze takie pytanko:D powiuedz mi czym przewierciles ten naboj do kbks-u:> hyhy.pozdrops.nie nabijamy sie z ciebie bo fajna kolekcja kazdy zaczynal podobnie ale uwazaj co pokazujesz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 bo przyjdą...w drzwi załomocą...i nastraszą Ciebie i rodzinkę-a jeszcze możesz stracić kilka rzeczy...kto to przeżył to wie...bardzo fajne fanty-długo już zbierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.