simon07 Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Napisano 29 Styczeń 2006 to tyle - bylo kilka rarytasikow - min wczesna wersja pulkowej suwalskiej, bylo milo - ale o dziwo - slabo dopisala publika - przez 3 godziny max 50 odwiedzajacych... wiekszosc z tzw. branzy. o kolejnych gieldach - wkrotce. pozdro. simonez
hydro Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Publiczność niedopisała pewnie ze względu na inną wystawę która skończyła się tragicznie. Będzie lepiej w Suwałkach i innych miastach, ale śnieg musi stopnieć.
yorik Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Simon hydro ma trochę racji. Teraz u nas ludzie będą częściej patrzeć na sufit, a przez najblizszy czas wszelkie wystawy i targi będą postrzegane przez pryzmat tej katastrofy. I to bez względu na miejsce. To za wielki szok. Utkwiło w podświadomości.I nie widzę tu żadnych podtekstów.Hydro! ale za to troszke fancików było. Poza tym ta pogoda, ale u Was w Suwałkach, to chyba żeście przywykli.Pozdrawiam serdecznie.
miro5671 Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Cześć simonez.Jak tam śniegi i mrozy,białe niedżwiedzie pewnie rozlażły się po mieście hehe...Teraz na serio,wystawka całkiem całkiem.Ja swego czasu pamiętam takie podobne wystawo-targi w rynku w Augustowie,ładnych parę lat do tyłu.Zawsze przejazdem będąc,lubiałem tam zajechac i nacieszyć do woli oczy.Mam nadzieje, że jak przyjadę w lipcu to wystawki będą organizowane nadal hehe pozdr. Miro P.S. Szkoda,że nie widziałeś naszych targów staroci ,które odbywaja w każdą ostatnią sobote i niedziele miesiąca we wrocku......Poprostu szok dla oka nara.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.