strazakwaffe Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Napisano 27 Styczeń 2006 sory ze nie podaje wymiarów ale lezy to teraz pod grubą warstwą sniegu.moze ktoś z was juz sie z taką spotkał.wykopałem to jakiś czas temu o dziwo była pusta wydaje mi sie ze to 250kg-napewno lonicza ale jaka garmańska czy sowiecka-nie ma bić więc skłaniam sie iz sowiecka ale nie mam pewności moze ktoś z was powie coś więcej-pozdro
marcin.lubuskie Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 Siemka no ładna bombka napewno głemboko zalegała i naszczeńście jest pusta oprucz tej gwiazdy w tym miejscu ćoś było czy tak sama sobie spoczywała osobiscie nie orientuje sie jakom ma nazwe pozdrawiami radze ją tak na ogrudku nie eksponować pozdrawiam
Czarek Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 Ja nic nie chcę mówic ani się czepiać-ale kolego marcinie-głemboko???szczeńście?ogrudku?jakom?oprucz?3 zdania i tyle błędów i to takich...to już jest porażka...a bombka bardzo fajna -wg. mnie produkt sowiecki!
strazakwaffe Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Napisano 27 Styczeń 2006 panowie wyluzujcie !!!!!!!!!to tylko skorupa-pozdro
strazakwaffe Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Napisano 27 Styczeń 2006 właśnie ze nie była głeboko tylko bardzo płytko w oklocach lotniska polowego na podkarpaciu-ktoś chyba juz wtedy ją rozbroił i zabrał środek-pozdro
bombel Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 Strażak moim zdaniem to popularny FAB ale nie jestem pewien czy FAB-100 czy FAB-250Powojenny FAB-250 M43 ma średnicę 320 mm to bomba bardzo zbliżona do wojennych więc sobie porównaj.Na fotce są FAB-100 porównaj sobie zproporcje ze swoją.Pzdrwmbombel
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.