ArekBMW Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Tak sobie pomyślałem,że skoro zima w pełni....i nie ma jak sie przebić przez (miejmy nadzieje,że nie wieczną) zmarźlinę w terenie, to może pobawić sie trochę sniegiem...Widziałem kiedyś (chyba w Skrzydlatej Polsce) zdjęcie samolotu I16 zrobionego ze śniegu w skali 1:1....Mówie wam naprawde bomba!!! parówa" wyglądała jak prawdziwa....z tym że ze złożonym podwoziem leżała...no i jeszcze można było wpakować sie do kokpitu.. A gdyby tak zwołać pospolite ruszenie i np. Tygrysa 1:1 odstawić....a potem jakie sesje zdjęciowe przy sprzęcie w pełnym umundurowaniu... a co jeszcze ciekawe to można rozpuścić farbki plakatowe w wodzie, wode potem do ręcznego spryskiwacza.....no i mamy profesjonalny sprzęt malujący...także nawet malowanie może być odpowiednie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekBMW Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Zdjecia tego Iszaka nie moge znaleźć a w necie tylko takie coś znalazłem...ale zawsze. Może ktos pokusi się coś dodać....a może mały konkurs... Ja namawiam chłopaków na jakiś czołg...narazie wszyscy entuzjastyczni...ale zobaczymy jak to w praktyce na mrozie wyjdzie.... jak coś stworzymy ,to napewno wstawię fotkiPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.