wo68 Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Napisano 24 Styczeń 2006 Znalezione w niemieckim śmietniku z polskimi napisami J.PUCHALSKI-Warszawa na zakrętce też.ja myślę że to z osprzętu medycznego.druga sprawa to czy ktoś może mi powiedzieć ile sztuk śledzi metalowych było w niemieckiej celcie.
imperorr Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 np zeltbahn 31"-czarna 2metrowa lina-czteroczęsciowy maszt drewniany-dwa śledziewszystko znajdowalo sie w workusledzie byly z lekkich stopow [aluminium], stali, impregnowanego drewna i bakelitu. każdy śledź posiadał otwór na sznurek [ułatwiający wyciąganie z ziemi].gdybys mial namiary na worek to sie pisze, nawet wymiary to bym se uszyl do kompletu na wzor.na poczatku istnial tesz kaptur przypinany, ale pojźniej zaniechano produkcji, ale chyba nikt go nie ma ;[ [nawet zdjecia]
wo68 Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Napisano 27 Styczeń 2006 Dzięki za wiadomość o szpilkach , ale nadal niewiem co to jest na zdjęciu.Czekam może ktoś wie.
Pytanie
wo68
Znalezione w niemieckim śmietniku z polskimi napisami J.PUCHALSKI-Warszawa na zakrętce też.ja myślę że to z osprzętu medycznego.druga sprawa to czy ktoś może mi powiedzieć ile sztuk śledzi metalowych było w niemieckiej celcie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.