dareQ Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Napisano 20 Styczeń 2006 Witam :)Większość z Was działa na zagranicznym sprzęcie. A co powiecie o polskim Armandzie"? Czy ktoś może działa na Penetratorze? Nie ma wodotrysków" ale czy na początek to dobry sprzęt za taką cenę? Czy może lepiej coś z innej firmy.. Dzięki z góry za podpowiedż (na forum lub na mail'a)
krecix Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 sam sobie odpowiedziales... zastanow sie czemu wiekszosc dziala na zagranicznym sprzecie.
jacek825 Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Ja chodziłem cały sezon z prospektorem i nie polecam
astro33 Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Używam Penetratora Armanda od roku i jak na początek to dobry sprzęt, nie za drogi, funkcjonalny, trzeba go wyczuć, a odkrycia znajdą się.
dareQ Napisano 2 Luty 2006 Autor Napisano 2 Luty 2006 dzięki za podpowiedź :) byłem w Kaławie na Imprezie militarnej i zasięgnąłem języka. Już mam trochę jaśniejsze pojęcie. Ogólnie chwalą polskiego Smętka...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.