Gość Napisano 9 Czerwiec 2003 Share Napisano 9 Czerwiec 2003 Wczoraj wykopałem łuskę karabinową.Ma oznaczenia:19(M) - ten nawias symbolizuje takie koło otwarte tylko u dołu34VIICałość dzielona kreskami na 4-ry jak na polskim amo, lub austryjackim.Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 9 Czerwiec 2003 Share Napisano 9 Czerwiec 2003 Witam.We mnie masz wiernego czytelnika.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landminer Napisano 9 Czerwiec 2003 Share Napisano 9 Czerwiec 2003 Ależ czytamy Piotrze, czytamy. Szkoda że tylko my fachowcy ;) Pozdrawiam G.F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Czerwiec 2003 Share Napisano 10 Czerwiec 2003 Też czytuję, a raczej przeglądam.A po za tym chciałem się pochwalić. Znaleziona na miejscu walk w 1945.DziękiPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Czerwiec 2003 Share Napisano 9 Czerwiec 2003 Wczoraj wykopałem łuskę karabinową.Ma oznaczenia:19(M) - ten nawias symbolizuje takie koło otwarte tylko u dołu34VIICałość dzielona kreskami na 4-ry jak na polskim amo, lub austryjackim.Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
Ma oznaczenia:
19
(M) - ten nawias symbolizuje takie koło otwarte tylko u dołu
34
VII
Całość dzielona kreskami na 4-ry jak na polskim amo, lub austryjackim.
Proszę o pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.