plaut76 Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Napisano 17 Styczeń 2006 Witam!Mam prośbę. Wiele słyszałem o firmie STURM i jej legendarnych kopiach, parę nawet widziałem. Ale jakoś nie mogę trafić na oficjalną stronę internetową tej firmy. Nie chce mi się wierzyć, że jej nie mają. A może się mylę? Stronę Hero widziałem- i to właściwie tyle co można o niej powiedzieć. Prawdę mówiąc pozostawia w/g mnie wiele do życzenia, jeśli chodzi o sposób prezentowania oferty dla grup rekonstrukcyjnych. Może mają tak wiele zamówień, że nie opłaca się im inwestować w handel w sieci? Bardzo proszę o jakiś link do firmy STURM. Kupić, raczej nie kupię ale chociaż pooglądam :). Z góry dziękuję.Pozdrowienia plaut76
Horst Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 Oto link do stronki sturma www.zeugwart.dePozdrawiam
plaut76 Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Napisano 17 Styczeń 2006 Witam!Dziękuję Horst za link. Już odpalam. Wiedziałem, że coś muszą mieć. I tak znowu świt zastanie :) . Pozdrowienia plaut76
retimnon Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 a tu zonk, bo zeugwart to nie jest strona Sturma.
plaut76 Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Napisano 19 Styczeń 2006 Witam!W takim razie istnieje taka strona czy nie? Oto jest pytanie :) . Może ktoś ma ten link. W każdym razie ta podana przez Horsta też ciekawa.Pozdrowienia plaut76 i wciąż czekam.
Tanto Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 nie wiem czy o to Ci chodziło, ale w stopce mają: STURM Handels GmbHhttp://www.mil-tec.de/english/start.htmlJeśli tak, to na e-mail mogę podać Ci adres polskiego oddziału jednego z niemieckich sklepów internetowych, mają w ofercie produkty mil-teca i trochę więcej. Mała uwaga - oferta na stronie mil-tec.de jest bardzo okrojona np. kurtki M65 mają w kilku wersjach a pokazują tylko w duńskim kamuflażu :-(
plaut76 Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Napisano 19 Styczeń 2006 WitamTak, chodziło mi o tę firmę. Dzięki. Jednak to nie fatamorgana :).Wysłałem Ci e-maila z prośbą o adres, o którym wspominasz w swiom poście. Jak byś mógł to mi go prześlij. Na pewno się nie pogniewam :).Pozdr plaut76
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.