wnusio Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Napisano 17 Styczeń 2006 witam,odgrzebalem w moich wykopkach lyzke z takim wzorkiem,widzialem tez identyczna na allegro z innymi wykopkami tyle ze tamta byla polamana,prosze o identyfikacje tej lyzeczkipozdro wnusio
Orkann_PL Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 panowie ale co to za sygnatura na tej lyzce bo tez taka trafilem i jestem ciekaw co to za herb czy cos w tym stylu...
Orkann_PL Napisano 23 Kwiecień 2006 Napisano 23 Kwiecień 2006 i nikt nie wie co to za zdobienie czy to co tam jest???????????????????????
Orkann_PL Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 Jak wspominalem wyszlo mi to samo,wiec prosze o indentyfikacje tego zdobienia,czy cokolwiek by to nie bylo,lyzka zlota lub pozlacana prawdopodobnie
Orkann_PL Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 a to lyzka w calej krasie,a wlasciwie ,,nie lyzka,, bo jest plaska...
Orkann_PL Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 W tym samym miejscu wyszla mi tez taka lyzka,juz cala i spod brudu zaczyna wychodzic srebrny kolorek...pomijajac to czy ktos juz widzial podobna???
Pytanie
wnusio
witam,odgrzebalem w moich wykopkach lyzke z takim wzorkiem,widzialem tez identyczna na allegro z innymi wykopkami tyle ze tamta byla polamana,prosze o identyfikacje tej lyzeczki
pozdro wnusio
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.