ms Napisano 7 Czerwiec 2003 Autor Napisano 7 Czerwiec 2003 http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=270&i=1571&t=1571
Gość Napisano 7 Czerwiec 2003 Napisano 7 Czerwiec 2003 Niech się b. mocno pierd...nie jednym z tych granatów w łeb. Może mu rozum wróci.
Domino(*) Napisano 7 Czerwiec 2003 Napisano 7 Czerwiec 2003 Mam problem posiadam taką skrzynke gdzie pisze ACHTUNG BOMBER ATOMER i co mam z nią zrobić?;PNo comment
gas Napisano 7 Czerwiec 2003 Napisano 7 Czerwiec 2003 Poczytajcie te komentarze!!! Od dziś uważnie będe ogladał Teleexspress. Ten koleś dołaczy do ludzi pozytwnie zakręconych (pośmiertnie)
Netcom Napisano 7 Czerwiec 2003 Napisano 7 Czerwiec 2003 Też jestem ze Słupska, czuję że mam prze...rąbane.Jak znam życie policja najpierw przyjdzie do mnie, bo ma bliżej. Zabiorą mi wszystkie łuski i znajdą nabój który mi kiedyś wpadł pod szafę. Ja pójdę siedzieć a chłopak sprzeda granaty na allegro.
bartekl23 Napisano 7 Czerwiec 2003 Napisano 7 Czerwiec 2003 Ja bym polecał wrzucić to do ognia. Fajnie wygląda :-) Pisze, że ma kończyny na swoim miejscu, ale z mózgiem coś nie tak... :-)bartekl23
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.